Netværkskonference om bedre overgange i EUD

FPN_logo

Tirsdag d. 3. december 2013 afholder Forsker-Praktikernetværket for EUD konference i DGI-byen i København.  Temaet for netværkskonferencen denne gang er: “Attraktive erhvervsuddannelser – bedre overgange, hvad skal der til?”

På denne netværkskonference er temaet “overgange” og de problemstillinger og muligheder, der knytter sig hertil. Hvordan kan erhvervsuddannelserne gøres mere attraktive, og hvordan kan overgangen fra folkeskole til erhvervsuddannelse i praksis foretages på nye måder, med nye samarbejdsflader og nye strukturer? Dette belyses i det indledende oplæg og diskuteres i seks workshops med praktikere fra vejledningsområdet og fra skoler, som på forskellig vis bidrager til bedre overgange for de unge ved at samarbejde på nye måder med virksomheder, folkeskoler, efterskoler, produktionsskoler etc.

Konferenceprogrammet består bla. af oplæg ved Direktør for Danske Erhvervsskoler, Lars Kunov, der vil tale om fremtidens erhvervsskoleelever og to norske forskere, der vil fortælle om et forskningsprojekt som omhandler piger i auto- og elfaget. Hertil kommer en række interessante workshops med fokus på bla. tabermyter, overgange fra grund- og produktionsskoler, 9. klasse, indvielses- og afgangsritualer, samt udvikling af talent.

Der er med andre ord lagt op til en spændende dag – så kom og vær med!

Deadline for tilmelding er mandag d. 18. november 2013. Se program og mere om tilmelding her.

/Mariis

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.